Read, Create, Connect!

     Am așteptat mult momentul acesta… în care să putem face pentru alți copii cu nevoi speciale ce am făcut și pentru Eva cât timp ne-a fost în brațe! Așa că vă anunțăm cu drag 🥳🥳 că un proiect drag nouă a prins contur pentru toți copiii… din dragostea pentru ei, pentru cărți și povești!
 
     Proiectul Read, Create, Connect! a început deja! Și este creat tot în stilul nostru, cu scopul incluziunii sociale a minunaților copii cu diverse nevoi speciale… așa, tot ca Eva. Ne vom strânge laolaltă în biblioteca Liceul Teoretic Henri Coanda Craiova, care ne este partener, prin implicarea doamnei director Mihaela Brumar și a trainerilor din același liceu (Paula Popescu, Ramona Nistor, Victoria Prunaru) pe care cu drag o să vi-i prezint zilele următoare.
     Vom citi povești, vom călători cu puterea imaginației, vom crea lucruri cu mânuțele noastre ajutate sau nu, vom petrece un timp frumos, cald, împreună… căci așa ne place nouă să facem lucrurile… împreună 👩‍🦽👫 creând prietenii și momente frumoase care să ne scoată din scenariul zilnic atât de încărcat.
 
     Vineri, 11 martie, am avut deja o întâlnire cu Ruxandra Mateescu, de la Asociația Supereroi printre noi, care, cu atâta dragoste pentru copilașii cu dizabilități, ne învață cum să gestionăm aceste ateliere, în așa fel încât toți copiii să se bucure de magia poveștilor alături de prieteni. Iți mulțumim Ruxandra, pentru că mereu ne ești alături! 🙏💙
 
Important de spus:
📚 Atelierele sunt create atât pentru copilașii cu nevoi speciale cât și pentru cei tipici.
📚 Primul atelier va avea loc pe 1 aprilie ( și nu, nu este o păcăleală) acesta fiind destinat copiilor cu vârste între 6 și 10 ani, apoi cel de-al 2-lea atelier va fi în 12 aprilie, pentru copilașii noștri mai mari, între 10 și 14 ani.
📚 Vom pune aici formulare de înscriere pentru aceste prime 2 ateliere, săptămâna următoare.
Așa că veniți alături de noi! 💙 E un moment frumos, în care ne putem apropia de copiii noștri cu dizabilități și nu numai…
 
Read, Create, Connect! este un proiect cultural inițiat de Asociația Zâmbetul Evei și co-finanțat de AFCN, Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
 
1 aprilie 2022
16 aprilie 2022