zambim impreuna… la film

A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai vazut! Dupa cum stiti, pentru noi ultimele 3 luni au fost foarte grele… inca sunt… Dar Eva ne-a lasat ancorati in aceasta viata in continuare alaturi de copiii cu dizabilitati, de voi toti, cei care ne-ati fost alaturi fizic si/sau emotional in incercarea de a aduce niste clipe de bucurie tuturor copiilor, asa, ca Eva, dragi, puternici si plini de surprize frumoase!

Ne dorim sa pastram vie amintirea ei prin voi toti, vrem sa va incurajam sa iesiti, sa va bucurati de viata alaturi de familie si prieteni, vrem sa ajutam sa conturam o evoltie frumoasa si necesara tuturor copiilor cu nevoi speciale! Vrem sa va vedem pe voi, copii minunati, cum infloriti alaturi de prieteni si scoateti la suparafata tot ce-i mai bun alaturi de fericirea pura a copilariei!
Asadar, incepem acum un nou capitol al evenimentelor destinate incluziunii copiilor cu nevoi speciale, din pacate fara Eva, dar cu ea in inima si in cer, zambind alaturi de noi toti!

Si va asteptam cu bratele deschise… la film! Pe 13 august, in fata Casei de Cultura Traian Demetrescu, strada Traian Demetrescu, nr 31, zona Centru Cultural, la ora 21.00. O sa ne racorim putin spre seara cu filmul Berzele, film dublat in limba romana si care ne va aduce cu siguranta zambetul pe buze tuturor.

Asadar, va asteptam cu drag la o prima intalnire la film, sa imparatasim emotia revederii si sa zambim putin intrun context relaxant alaturi de prieteni!

Avem o capacitate de 40 de persoane (20 de copii) asa ca, va rugam sa ne comunicati prin mesaj pe Facebook sau Whatsup ( 0761632763 sau 0770973447) inscrierea!

Multumim mult si va asteptam pe toti cu mare drag!

 

 

Fii GalantOM * Doneaza online cu cardul * transfer bancar PayPal * 20% din impozitul pe profit * 3,5% din impozitul pe salariu