Politică de confidențialitate

Cine suntem

ZambetulEvei.ro este site-ul unde gasiti poveste fetitei noastre, Eva Gabriela, care s-a imbolnavit in septembrie 2016 cu E-coli si a fost diagnosticata cu hindrom hemolitic uremic. au aparut complicatii grave care i-au afectat creierul si rinichii. In prezent este dependenta de dializa peritoneala (din oct. 2017) si arre un regres neuro-motor sever. In spatele acestui site se afla tatal Evei, Mihai Popescu.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Colectam datele personale necesare depunerii cererii privind destinatia sumei de pana la 2% din impozitul pe venit. Aceste date sunt necesare la ANAF.

Media

Toate imaginile din site care o prezinta pe Eva pot fi folosite numai cu acordul nostru, al familiei.

Formulare de contact

Cookie-uri

Site-ul nu permite scrierea de comentarii!

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cu cine partajăm datele tale

Datele nu sunt partajate!

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact

Mihai Popescu – 0770.973.447