Maria

Pe Maria, tot la Fundeni am cunoscut-o. Internați împreună în același salon.

In decembrie 2017, când ne-am cunoscut, Maria făcea și ea dializa peritoneală, ulterior au apărut complicații și a trecut pe hemodializa. Din septembrie 2019, se află în Italia cu mama ei pentru investigații suplimentare. Pe lângă problemele renale Maria are si alte complicatii.

In iulie 2020 a avut marea sansa de a face transplantul de rinichi, la aproximativ o luna de cand a fost trecuta pe lista de asteptare. In prezent este tot in Italia pentru monitorizare si tratament post transplant

Am deschis contul de mai jos, astfel încât familia Mariei să poată colecta cei 3,5% din impozitul pe salariu și eventuale sponsorizări din partea firmelor ca sa poată acoperi o parte din cheltuielile necesare.

Donatii puteti face in contul RO15 INGB 0000 9999 0986 0303 deschis pentru Maria Alexandra Cîrjan. 

Sumele colectate vor fi transferate integral Mariei!

Mai multe informatii, actualizate, puteti solicita de la Dana Cirjan, mama Mariei!Firmele care doresc sa faca o sponsorizare catre Maria o pot face prin acest CONTRACT de SPONSORIZARE

Persoanele plătitoare de impozit pe venitul microîntreprinderilor

Aceste persoane pot sponsoriza DOAR ONG-uri/unități de cult care figurează în următorul registru de site-ul ANAF – https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult. Sponsorizarea se scade din impozit și poate fi maxim 20% din impozit. În cazul în care sponsorizați peste această limită, atunci suma plătită în plus se reportează în următoarele 28 de trimestre. Pentru a beneficia de deducerea din impozit pentru trimestrul IV din 2019 trebuie să faceți plata (cash sau virament bancar) până la data de 31 decembrie 2019.
Atenție! La microîntreprinderi Sponsorizarea se deduce Trimestrial. Astfel dacă într-un trimestru nu ați făcut sponsorizare, atunci NU mai puteți beneficia pentru acel trimestru trecut de facilitate.

Persoanele plătitoare de impozit pe profit

Aceste persoane pot sponsoriza ONG-uri care figurează în următorul registru – https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult. Sponsorizarea se scade în limita minimă dintre 20% din impozitul pe profit sau 0,75% din CA. În cazul în care sponsorizarea este mai mare, atunci se reportează pentru următorii 7 ani. De asemenea, societățile plătitoare de impozit pe profit pot semna contract de mecenat sau acorda burse private și vor beneficia de același tratament ca și sponsorizarea.
În cazul în care doriți să beneficiați de scăderea impozitului pentru anul 2019 trebuie să efectuați plata până pe data de 31 decembrie 2019. Sponsorizarea se poate realiza și prin acordarea de bunuri sau prestarea servicii, nu doar în bani.


CARE SUNT PASII ?

1. Calculati suma aferenta celor 20% din impozit.

2. Descarcati si completati in 2 exemplare contractul de sponsorizare, apoi trimiteti-l SCANAT pe mail: ZambetulEvei@gmail.com

3. Verificati aici daca suntem in registrul ANAF, printati mesajul afisat si atasatil la contractul de mai sus. 

4. Efectuati plata prin transfer bancar.