Zâmbiți pe Corabia lui Barbă Deasă

Este un proiect prin care copiii cu dizabilităţi neuro-cognitive și/sau motorii pot participa la spectacole interactive, în condiții adaptate nevoilor lor, împreună cu prietenii, cu sau fară nevoi speciale.

Acest proiect a fost inițiat în Craiova de „Zâmbetul Evei” cu sprijinul „Supereroi printre noi”, DGASPC Dolj – Centrul de Servicii de Recuperare si Reabilitare prin Echipa Mobila Copii și Centrului de recuperare „Vis de copil”, Fundației Anya.

Dorim să fie pe termen cât mai lung, pentru bucuria copiilor noștri cu nevoi speciale. 

Echipajul Corabiei lui Barba Deasa se implică în această campanie a zâmbetelor și este responsabil pentru distracția copiilor. Animație, amuzament și multe zâmbete vă asteaptă cu drag! Toții mateloții au fost instruiți în interacțiunea adecvată cu copiii cu dizabilități (muzica încet, mișcarea scenică ține cont de (diz)abilitățile unora dintre participanți, atmosfera prietenoasă față de orice stereotipii de limbaj sau comportament, etc).

Colțul de Liniște este amenajat pentru copiii ce simt nevoia de o pauză de la stimulii senzoriali din timpul spectacolului.

INTRAREA este LIBERA în limita a 15 locuri.

Rezervările se fac pe mail zambetulevei@gmail.com sau telefonic 0770.973.447

 

Parteneri media: Radio Horion, SMART Craiova, Gazeta de Sud, Gazeta de Dolj

 

Ediția 2 – 13 septembrie 2018

Ediția pilot – 26 iulie 2018