Donează

1) Redirecționează 2% din impozitul pe venit (termen limită de depunere 15 martie 2019)

Aceasta redirectionare reprezinta o parte din impozitul pe venit pe care fiecare angajat (si unii pensionari) il dau statului (2% din 10%)! Procesul este gratuit.

  • În anul 2019 se depune declarația pt veniturile realizate în anul 2018 (din acest motiv este 2018 la inceputul formularului)
  • Se printeaza fata/verso (de preferat): pag 1 – declaratia, pag 2 – imputernicirea
   • Se completează doar pct. I (date de identificare a contribuabilului), semnează contribuabil
   • Se completează împuternicirea cu aceleasi date ca la pct. I, se semnează. Este necesară la depunerea declarației la anaf, iar daca nu este completa nu este valabila si formularul de redirectionare este respins. Este nevoie de o semnatura pe fiecare pagina.
   • Doar pensiile peste 2.000 lei se impozitează și pot direcționa 2%
  • PFA si alte persoane care realizeaza venituri din alte surse pot directiona 2% prin declarația unica ce se depune la începutul anului pt anul anterior. Termen limita de depunere 15 martie.
  • Mămicile aflate în concediu de creștere copil în anul 2018 nu pot direcționa.
 • Angajatii (cadrele militare) din structurile MAI, MApN, SRI, SIE (politisti, jandarmi, pompieri, militari, specialisti din unitatile de informatii, etc) TREBUIE SĂ DEPUNĂ PERSONAL formularul 230 la CONTABILITATEA UNITATII MILITARE unde sunt angajați, fără să mai completeze împuternicirea (pag. 2).
 • Formularul se poate depune si ONLINE pentru cei care au cont in spatiul privat virtual la Anaf.

Cei care colectați mai multe declarații de la familie si prieteni, vă rog să mă contactați că să stabilim modalitatea prin care le pot primi pentru centralizare și depunere la ANAF. Ar trebui sa ajunga la mine pana cel tarziu 28 februarie, centralizarea pe localitati de domiciliu necesita timp. Mihai Popescu 0770.973.447

Cererea 230 pt SALARIATI privind 2% din impozitul pe venit

Cerere privind 2% din PENSII peste 2.000 lei


2) DONEAZA prin trasnfer bancar

În contul Asociației Zâmbetul Evei, cu mentiunea DONATIE Eva-Gabriela Popescu

IBAN ron: RO06 INGB 0000 9999 0821 7382
Nume Beneficiar: Asociatia Zambetul Evei 
Cod SWIFT: INGBROBU

În conturile personale, cu mentiunea DONATIE Eva-Gabriela Popescu

IBAN ron: RO43 INGB 0000 9999 0556 0371
Nume Beneficiar: POPESCU EVA – GABRIELA 

IBAN euro: RO39 INGB 0000 9999 0142 1259
Nume Beneficiar: POPESCU MIHAI – DANIEL 
SWIFT: INGBROBU       BIC: 606410008


3) DIRECTIONEAZA 20% din impozitul pe profit,  fără nici un cost pentru firma ta!

Este simplu: 20% din impozitul pe profitul datorat statului, il poti directiona, fara nici un cost. Legea sponsorizarii iti da dreptul sa alegi ce sa faci cu o parte din taxele care sunt colectate de stat. Este un dar pe care il poti face anual pentru a spriji terapiile intensive de recuperare ale Evei, dar si interventiile chirurgicale ce vor urma. Termenul limita este 31  decembrie, in fiecare an.

CARE SUNT PASII ?

1. Calculati suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit al companiei in limita a 5 la mie din cifra de afaceri (pentru companiile cu c.a peste 1 milion euro).

2. Descarcati si completati in 2 exemplare contractul de sponsorizare, apoi trimiteti-l pe adresa noastra sau pe mailul asociatiei ZambetulEvei@gmail.com.

Contract de SPONSORIZARE

3. Efectuati plata prin transfer bancar.

20% din impozitul pe venit poate fi directionat doar catre ONG-uri acreditate pt presatarea de servicii sociale iar Asociatia Zambetul Evei nu este acreditata pt aceste servicii sociale.


4) PayPal

Doneaza orice suma prin Pay Pal Me


Va multumim!
Mihai & Adina Popescu

Cheltuieli