Dominic

Despre Dominic auzeam mereu in terapie intensiva la Maria Curie, cand s-a imbolnavit Eva. Fara sa il vedem atunci pe el sau pe parintii lui, erau intr-o rezerva a terapiei in stare grava. 

Un an mai tarziu, in decembrie 2017, ne-am intalnit pe holul sectiei de nefrologie pediatrica de la Fundeni. Si el si Eva faceau dializa peritoneala, in fiecare noapte… de atunci ei fac si azi aceeasi dializa peritoneala, noapte de noapte pana vom reusi transplantul de rinichi si Eva si Dominic.  

Dupa ce am infiintat Asociatia Zambetul Evei, ca sa putem sustine terapiile de recuperare ale fetitei noastre, am hotarat sa il ajutam si pe Dominic. La randul nostru am fost ajutati din decembrie 2016 de cand s-a imbolnavit Eva. Am deschis inca un cont, in care parintii lui Dominic (Luminita si Ciprian) sa poata strange fonduri pentru cele necesare recuperarii. 

Si Eva si Dominic sunt doi copilasi de 4 ani nascuti sanatosi. Acum asteapta sa primeasca cel putin un rinichi fiecare, este o asteptare lunga si apasatoare. 

Cazul detaliat il puteti citi pe blogul lui Dominic andreidominic.home.blog sau pagina de facebook facebook.com/Ajutor-pentru-Andrei-Dominic

Donatii puteti face si in contul RO42 INGB 0000 9999 0863 1215. Este contul asociatiei deschis pentru Andrei Dominic. 

Sumele colectate in contul de mai sus vor fi transferate integral lui Dominic!